HämeHACK alkoi

Linnan Kehitys järjestää keväällä 2018 HämeHACK-ideakilpailujen sarjan, joissa haetaan asukkaiden, opiskelijoiden ja yrittäjien ratkaisuideoita.

Kukin ideakilpailu huipentuu hackathoniin, jossa aihioita työstetään eteenpäin.

 

Ideakilpailujen teemat ja aikataulut

  • 1. teema: Matkailu (käynnissä, hae pe 16.2. mennessä!): Haemme innovatiivisia ideoita Linnanniemen alueen konseptointiin ja toimintamalliin. Miten Linnanniemen aluetta saataisiin elävöitettyä ja integroitua osaksi keskustaa?
  • 2. teema: Uuden ajan asuminen: Haemme älykkäitä uuden ajan asumisen ideoita ja ratkaisuja, jotka omalta osaltaan vaikuttavat siihen, että nuoret aikuiset jäisivät Hämeenlinnaan asumaan tai muuttaisivat kaupunkiin takaisin. Ideakilpailu käynnistyy helmikuun puolessa välissä ja huipentuu Hackathon-tapahtumaan huhtikuun lopussa.
  • 3. teema: Aktiivinen kaupunki: Kolmas kierros haastaa kaupunkilaiset osallistumaan kaupungin toimintaan ja kehittämiseen sekä vahvistamaan mielikuvaa Hämeenlinnasta uudistuvana ja elinvoimaisena kaupunkina. Teeman ideakilpailu pidetään huhtikuussa ja HämeHACK-hankkeen päättävä Hackathon-tapahtuma kesäkuussa.

 

Lue lisää ja osallistu: http://linnan.fi/hamehack/


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *