Rahoituspäivä! – 26.4.2019

Tarjolla apua kasvun rahoitukseen.

AIKA: pe 26.4.2019 klo 9-10 + rahoitussparraukset klo 15.30 saakka

PAIKKA: Viipurintie 4, Hämeenlinna

Tommi Pajala (Fimentum) alustaa yritysrahoituksesta klo 9 – 10, minkä jälkeen voit varata ajan tunnin mittaiseen henkilökohtaiseen rahoitussparraukseen. Voit työskennellä Crazy Townilla odottaessa vuoroasi.

Tommi auttaa päätyökseen yrityksiä rahoituksen hankkimisessa sekä julkisilta että yksityisiltä rahoittajilta: Business Finlandilta, ELY-keskuksilta, EU:lta, aluerahastoilta, Finnveralta, pankeilta, enkeli- ja pääomasijoittajilta sekä erilaisista joukkorahoituskanavista. Tommi on ollut perustamassa noin 20 yritystä ja hankkinut rahoitusta yli 200 yritykselle.

Ilmoittautuminen ja ajanvaraus rahoitussparraukseen: Facebookin kautta tai olemalla yhteydessä Petraan.

Petra Pulkkinen
050 535 2776
[email protected]


Posted

in

by

Tags: