Boxinbox – uudenlainen harjoittelukonsepti

Boxinbox on Juuso Ahon kehittämä konsepti, missä jokainen saa keskittyä täysin omaan harjoitteluunsa. 

Hämeenlinnassa toimivan Boxinbox idea ja nimi on siinä, että asiakkaille löytyy pieniä harjoitusalueita ison harjoituskeskuksen sisältä. Yritys toimii urheiluhallien tapaan ja vuokraa harjoitustiloja erilaisiin tarpeisiin. Harjoitusalueet ovat yhdisteltävissä erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Aerobisia laitteita voi vuokrata yksittäin tai vaikka koko pyöräilystudion kerralla.

Boxinbox tarjoaa urheilijoille, kuntoilijoille, valmentajille ja personal trainereille mahdollisuuden harjoitella ja valmentaa tavoitteellisesti. Tilojen varaamisen kautta vallitsee tasa-arvoinen tilanne yksittäisten urheilijoiden ja kuntoilijoiden, sekä valmentajien välillä koska varattu tila ja välineet ovat aina varaajan käytössä varatun ajan.  

Näin jokaisella ovat myös käytössä juuri ne välineet mitkä on varannut ja näin pystytään paremmin suunnittelemaan harjoituksia ja pysymään suunnitelmissa.

Boxinbox sai Linkroomilta tukea markkinakartoituksen tekemiseen. Suunnitelmissa on laajentaa muihin suomalaisiin kaupunkeihin ja ulkomaille asti. Juuso hakee myös tiimiin muita kumppaneita, sillä tarkoitus ei ole tehdä töitä yksinyrittäjänä.


Posted

in

by

Tags: