Linnan Business Turnajaiset

Linnan Business Turnajaiset on yrityskilpailu, jossa hämeenlinnalaiset yritysideat ottavat mittaa toisistaan, hakevat rahoitusta sekä vauhtia kasvuun.

Linnan Business Turnajaisiin haastetaan mukaan hämeenlinnalaisia yrityksiä kaikista elinkaaren vaiheista – oli kyseessä sitten startup, uutta suuntaa etsivä tai vasta timantinkova konsepti ruutupaperilla. Pääasia, että yritysideasta löytyy innovatiivisuutta, kaupallista kasvupotentiaalia, taistelutahtoa sekä valmiutta laittaa kaikki peliin!

Kisan tulikasteena järjestetään elokuussa karsintapäivä, jonka läpi yrityskokelaiden on pitchattava ja taisteltava tiensä Onnistujanpäivänä 5.9.2019 Hämeen linnassa pidettävään finaaliin. Siellä finalistit esittäytyvät sijoittajaraadille, jota johtaa itse Peter Vesterbacka!

Linnan Business Turnajaiset -kilpailun järjestävät yhteistyössä Linnan Kehitys Oy, Hämeenlinnan kaupunki ja Crazy Town sekä Linkroom.

Tutustu kilpailuun tarkemmin >

Ilmoittaudu kisaan >

Kilpailun eteneminen

Toukokuu

Ma 20.5. Linnan Business Turnajaisten ilmoittautuminen aukeaa

Täytä hakemus huolellisesti. Valmistaudu pitämään lyhyt, innostava ja napakka esitys ideastasi raatilaisten edessä.

Elokuu

Pe 9.8. Linnan Business Turnajaisten karsintapäivä
Paikka: Crazy Town, Viipurintie 4, Hämeenlinna

Tutustumme hakulomakkeeseen ennen karsintaa, mutta sinun tehtäväsi on myydä ideasi meille. Asiantuntijaraati valitsee jatkoon kuusi ideaa.

To 22.8. Finalistien sparraus tapaaminen 
Paikka: Linnan Kehityksen tilat, Visatalo, Visamäentie 33, Hämeenlinna

Finalisteja ei jätetä yksin, asiantuntijaraati on sinua varten – sparraamme ideasi lentoon ja hiomme sinut kohti suurta finaalia! Käytössäsi on koko asiantuntijaraatimme osaaminen ja kokemus. Järjestämme lisäksi valmennusta esiintymiseen ja idean hissipuheen pitämiseen, niin että olet valmiina finaalipäivän koittaessa.

Syyskuu

5.9.2019 Onnistujan päivä, finaaligaala Hämeen linnassa

Finaali Hämeen linnassa: nyt on tosi kyseessä – tuhannen vai jopa miljoonan taalan paikkasi on tullut! Esittelet ideasi tuomaristolle, saat palautteen, julkisuutta ja mahdollisesti jopa sijoittajan ideallesi. Jokainen finalisti saa lisäksi Vesterbacan mentoroinnin ja Linkroom-stipendin (500€).
Posted

in

by

Tags: