Pitchaa & Pizzaa – 23.8.2019

Pitchaa ja Pizzaa on hämeenlinnalaisille ideatason yrittäjille, startupeille ja yrittäjyyden parissa toimiville tarkoitettu yhteinen lounaskokoontuminen. Sinä pidät hissipuheen ideastasi ja me tarjoamme pizzaa palkinnoksi.

Mikä on Linkroom?

Linkroom on Hämeenlinnan yrittäjyyttä edistävä yhteistyöaloite. Linkroom on kaikille idearikkaille tahoille. Sinulla voi olla jo yritys, mutta uusi ideasi kehittää liiketoimintaasi. Tai sinulla voi olla vain idea, etkä vielä tiedä, kuinka edetä asian kanssa. Tervetuloa uudet ja vanhat linkroomilaiset sekä toiminnasta kiinnostuneet.

PAIKKA: Crazy Town Hämeenlinna, Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna

AIKA: 23.8.2019, klo 11-13

LISÄTIETOA: Petra Pulkkinen, p. 050 535 2776, [email protected]

ILMOITTAUTUMINEN >>


Posted

in

by

Tags: