Merkityksellinen työelämä on Tacit Oy:n missio

Hämeenlinnalainen Tacit Oy kehitti Linkroomin avulla itselleen työkalun asiantuntijuuden monistamiseen, mutta samalla huomasi että sitä voisivat käyttää myös muut asiantuntijat.

Muutoksen menestyksekäs johtaminen vaatii sitä, että johtaja tuntee organisaationsa motivaatiotekijät ja arvot, joiden pohjalta työntekijät toimivat. Meidän työkalu vastaa juuri siihen tarpeeseen.” kertoo Tacit Oy:n asiantuntija Helena Lehkonen, joka on tutkinut työelämän arvoja pitkälti toistakymmentä vuotta.

Yli 4000 toteutettua työelämän arvotestiä kuluneen vuoden aikana ovat hioneet Tacit Oy:n tuotetta siihen pisteeseen, että se on valmis palvelemaan yritysten ja johtamisen parissa työskenteleviä konsultteja ja muita asiantuntijoita.

Tacit Oy:n kehittämä alusta pohjautuu Schwartzin arvoteoriaan ja nyt valmistunut työkalu on järjestyksessään kolmas jalostettu versio Lehkosen kehittämästä arvotestistä. Työkalulla on vahva tieteellinen tausta ja sen toimivuutta on kokeiltu erilaisissa työelämän kehityskohdissa eri yhtiöiden ja organisaatioiden kanssa.

Työkalun kehittämistä vauhditti Hämeenlinnassa toimiva Linkroom-valmennus, johon osallistumalla Tacit Oy tienasi erinomaisella pitchauksellaan 2500€:n stipendin. Tämän avulla Tacit sai vietyä työkalun eteenpäin idea-asteelta prototyypiksi. Tämä vuorostaan johti uuteen kehitysrahoitukseen Business Finlandilta.

Helena hakee nyt kiinnostuneita asiantuntijoita, valmentajia ja konsultteja hyödyntämään kehitettyä työkalua!

Helena Lehkonen
040 716 6769
[email protected]


Posted

in

,

by

Tags: